Η ΕΟΝ συμμετείχε στην ετήσια διεθνή Έκθεση 100% Design, ως μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας, που έγινε από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2011, στο Λονδίνο.
Η έκθεση 100% Design, αποτελεί σημείο επαφής ανάμεσα σε καινοτόμες εταιρείες αφενός και σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και γενικότερα ανθρώπους που δημιουργούν ή επηρεάζουν το βιομηχανικό design σε όλο τον κόσμο αφετέρου.
Οι αυστηρές προδιαγραφές που αφορούν την ποιότητα κατασκευής, τα υλικά και την αντοχή των εκτιθέμενων προϊόντων, σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις για ευρηματικότητα, λειτουργικότητα και πρωτοτυπία, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρουσία μιας εταιρείας στην έκθεση 100% Design.
Σε ένα περίπτερο υψηλής αισθητικής, η ΕΟΝ παρουσίασε ενδεικτικά κάποια από τα προϊόντα της, όπως το σύστημα γραφείων «Κυράνης» του αρχιτέκτονα Αντρέα Κυράνη, τη πολυθρόνα “Lounge Chair” του Αμερικανού αρχιτέκτονα Edward Tuttle, το φωτιστικό "Υπατία" δημιουργία της ΕΟΝ και το φωτιστικό "Ευκλείδης" δημιουργία της ΕΟΝ σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα φωτισμού Σπύρο Κοντόπουλο . 
Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, ενώ τα σχόλια των επισκεπτών ήταν ενθαρρυντικά και επαινετικά. Έγιναν αξιόλογες επαφές και συζητήσεις, με σκοπό την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας της ΕΟΝ.  
Η επιλογή και η συμμετοχή της ΕΟΝ στη σημαντική αυτή έκθεση,  έρχεται ως φυσικό επακόλουθο μιας συνεπούς πορείας 30 ετών, στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής καινοτόμων προϊόντων, αποτελώντας παράλ-ληλα δικαίωση της προσπάθειας των ανθρώπων που επιμένουν να δημιουργούν σε ένα αντίξοο περιβάλλον.  

| | | |
100design-event-london